fbpx
 

ophavsret

Ophavsret

Kort form: Hjemmesiden er beskyttet af loven om ophavsret. Hele eller dele af hjemmesiden må ikke gengives uden Selskabernes skriftlige tilladelse.

Alt indhold på webstedet www.pillious.com tilhører Pillious, medmindre andet er angivet. For sider, hvor der ikke er angivet nogen tredjeparts rettigheder (i copyrighterklæringen nederst på hver side), gælder følgende regler: 


Du kan udskrive siderne og gemme en kopi på din pc til personlig brug. Du må muligvis ikke distribuere oplysningerne til andre, men du kan citere meninger og oplysninger på webstedet, hvis du inkluderer en klar henvisning til  Pillious og til webstedet og til den ansvarsfraskrivelse, der findes på www.pillious.com. Du kan også linke til en hvilken som helst del af webstedet, hvis linket tydeligt angiver navnet på www. pillious.com og hvis det åbner siden i et nyt browservindue og ikke i et udenlandsk rammesæt. Ingen andre anvendelser af webstedet og dets indhold end dem, der er beskrevet ovenfor, er tilladt eller kan udledes, medmindre det udtrykkeligt er tilladt skriftligt af Pillious.